La natura, escenari de diversitat

Els espais naturals són un entorn ideal per compartir benestar i alegria a través de l’expressió artística, i faciliten l’aprenentatge, acollint de manera orgànica les capacitats dels col·lectius amb necessitats especials.

Les nostres produccions a la natura són experiències dissenyades des d’una mirada integradora que busquen noves trobades dels artistes amb el públic i la realitat social.

Art i natura al

Parc Natural de la Serra

de Montsant

La proposta es basa en l’aprenentatge sensorial i en l’expressió artística de la diversitat. El joc creatiu i l’ús de diversos llenguatges teatrals i dinàmiques de treball amb els sentits motiva l’obertura i l’experimentació, la vinculació afectiva amb la natura, la cocreació i l’expressió lliure per descobrir noves mirades i noves maneres de escoltar-nos i de moure’ns per la vida.

Programa d’inclusió de la diversitat del Parc Natural de la Serra de Montsant.

Taller de diversitat en el Parc Natural de Montsant

Aigua, un viatge pels

sentits al Parc Natural de

Montseny

Ruta teatralitzada a l’itinerari adaptat de la font del Frare. Es tracta d’una proposta d’integració amb l’entorn, tot desenvolupant els sentits, que incorpora recursos d’accessibilitat per a persones amb diversitats funcionals perquè tothom hi pugui gaudir en igualtat de condicions.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Obra Social de La Caixa.

 

 

Espectacle de teatre inclusiu al Parc Natural de Montseny

Natura, un viatge pels

sentits a Sant Llorenç del

Munt i l’Obac 

Itinerari guiat i teatralitzat dirigit a tots els públics que té un marcat caràcter inclusiu, això és, que està adaptat especialment a persones amb diversitats funcionals. L’objectiu és fer un viatge pels sentits, despertant tot allò que és comú a totes les persones: la nostra capacitat per sentir i per emocionar-nos. La producció del projecte ha estat finançada per l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.

Sis barrets per pensar, dinàmica de creativitat