Equip

Maria Bravo Font
Coordinació i creació artística

Vaig néixer a Carabanchel, un barri del sud de Madrid. El meu esperit nòmada em va portar per diversos llocs i ara he arrelat a Catalunya.

Quan de petita em preguntaven allò de “qué quieres ser de mayor”, jo contestava “actriz y también misionera para cambiar el mundo”. Al final, vaig estudiar Periodisme i un postgrau en medi ambient per contribuir, d’alguna manera, a impulsar un canvi de paradigma. Tinc un bon recull d’experiències en mitjans i en campanyes de divulgació ambiental per a empreses i entitats.

M’he format en interpretació teatral en diverses escoles i amb diferents mestres (Lucila Maquieira, Juan Pastor, María del Mar Navarro, Andrés Hernández…) i no paro de fer formacions perquè sempre tinc gana d’aliment artístic.

L’any 2007 va sorgir Teatrosfera com una inspiració.

La meva creativitat és bastant incontinent. Sóc la de les ocurrències boges, la que sempre veu la part positiva i la que acaba plorant d’emoció després de cada taller.

Gaudeixo plenament de coses senzilles, com un passeig per la natura o compartir bones converses.

Sento la vida com una obra d’art.

Neus Ceballos Noriega
Administració, producció i creació artística

Vaig néixer a Madrid fa… unes quantes dècades, i visc a Reus des de molt petita. A casa meva sempre m’han inculcat l’amor per la música i el teatre. Vaig descobrir que l’escenari era un espai on em sentia segura i que m’ajudava a vèncer la meva timidesa. He desenvolupat la meva carrera professional entre l’empresa privada i el món del teatre, participant com a actriu en nombrosos muntatges i amb directors i companyies que m’han aportat valuoses experiències d’aprenentatge d’aquest ofici.

Tota la vida m’han provocat insatisfacció les desigualtats socials i sempre he estat defensora de “causes perdudes”. He trobat a Teatrosfera el canal que pot provocar el canvi que somnio, i on l’eina és l’art. Una descoberta reveladora.

Sóc la que diu les coses com són, la que intenta posar ordre al caos i la que sempre té present la cura i el benestar de tothom.

M’agrada veure com surt i s’amaga el sol a l’horitzó, les tardes de pelis, sofà i manteta. I cantar a tot arreu i a totes hores com si no hi hagés un demà.

Paula Elias Ceballos
Comunicació, xarxes socials i continguts audiovisuals

M’he criat connectada al món del teatre i la música. Sóc molt observadora i des de ben aviat vaig sentir que el meu element era el món audiovisual, i que m’agradava construir històries per a ordenar la complexitat del món. Un dia, vaig descobrir que el cinema no era màgia i, tot que fos un fet extraordinari, es podia estudiar. Tinc formació en imatge i so, amb especialització en direcció de cinema.

La tensió entre so i silenci ha marcat bona part de la meva vida. Poder cantar i composar música és per a mi una medicina i una necessitat vital.

Sóc valenta, atrevida i de naturalesa curiosa. Sempre tinc preguntes a fer, i acostumo a ser insistent si no obtinc respostes. M’agrada trobar l’essència de les coses i actuar com a nexe d’unió. Valoro molt la claredat i m’agrada participar i crear espais on tothom es pugui sentir escoltat, segur i còmode.

Veig la comunicació com un joc de seducció…

La vida és per mi una peça de jazz: complexa, intensa i atractiva.